Om oss

Ingunn Birkely

Ingunn Birkely

Veterinær, Daglig leder

Ingunn ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2004, og har arbeidet på Solør Dyreklinikk siden -både i kombinert praksis og som mangeårig deltaker i akuttvakta. Ingunn tok over som daglig leder i 2019, og arbeider nå bare med smådyr og med administrasjon. På Veterinærhøgskolen tok hun fordypning i reproduksjon, og siden har hun tatt kurs og etterutdanning i blant annet kirurgi og tannbehandling. På fritiden er hun mye ute i naturen med sin Welsh Springer Spaniel Jill, eller hjemme og koser med katten Vilde.

Nina Haraldstad

Nina Haraldstad

Veterinær

Nina ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2012 og tok fordypning i smådyrsykdommer i studietiden. Hun har arbeidet i kombinertpraksis både fra nord til sør i Norge før Solør Dyreklinikk var så heldige å få tak i henne i 2015. Nina har spesiell interesse og kompetanse på indremedisin, øyesykdommer og tannbehandling. Hun arbeider hovedsakelig med smådyr, men er også deltaker i den kommunale akuttvakten for Solør, og er dermed ofte å se ute på gårdene i distriktet i helgene. Nina er stolt eier av hunden Baileys som er en krysning av Ungarsk Vizla og Gordon Setter.

Andrea Engen

Veterinær

Andrea ble uteksaminert fra University of veterinary medicine i Budapest i 2022. Hun hadde deler av praksisen sin i 2021 hos oss, og ble fast ansatt ved endt studie. Andrea har både interesse for smådyr og stordyr, hun har derfor kombinert praksis på klinikken og utekjøring på stordyr i distriktet. I tillegg er hun med i den veterinære vaktordningen i Solør. Hjemme har Andrea hunden sin Jessie som hun adopterte under studietiden i Budapest. 

Hilde Sagerud

Hilde Sagerud

Resepsjonist/ klinikkassistent

Hilde har jobbet som klinikkassistent ved Solør Dyreklinikk siden 2010 og har ansvar for resepsjon, butikk og salgsvarer. Hilde har tatt flere klippekurs, og klipper og steller pels på hunder og katter slik at mange reiser hjem fra klinikken med ny og flott sveis. I tillegg til kunnskap om smådyr har hun stor interesse for hest og gir god service og kan svare på de fleste spørsmål som måtte dukke opp på telefonen eller i resepsjonen. Hilde eier den nydelige skogkatten Noa og tre ponnier.

Kristin Sejersen

Kristin Sejersen

Autorisert dyrepleier

Kristin ble ferdig utdannet dyrepleier ved Norges Veterinærhøgskole i 1995. Hun arbeidet ved Norges Veterinærhøgskole i perioden 1988 til 2008, og har også arbeidet ved Lørenskog Dyreklinikk i 2001 til 2004. Kristin har vært ansatt som dyrepleier ved Solør Dyreklinikk siden 2009, og er med denne bakgrunnen den mest rutinerte av våre ansatte. Hun har spesialkompetanse på anestesi, og ekstra interesse for laboratoriearbeid, men treffes også i resepsjonen. Kristin har tolv undulater og en nordlandshest som heter Lihkku.

Mari Vestmo

Mari Vestmo

Autorisert Dyrepleier

Mari er utdannet dyrepleier ved Hansenberg i Danmark i 2016. Hun har arbeidet ved Solør Dyreklinikk siden 2013. Mari er ei allsidig og blid jente som har interesse for pediatri, anestesi og operasjonspasienter, men som også ofte kan treffes i resepsjonen. Mari har spesiell interesse for jakthunder og har mye kompetanse på fôring av dyr, og er den du bør snakke med hvis du trenger råd om fôring. Mari har to hunder, Engelsk Setteren Abby og elghunden Senta.

Cathrine Rinden Sønsterud

Cathrine Rinden Sønsterud

Resepsjonist/ Klinikkassistent

Cathrine startet som klinikkassistent ved Solør dyreklinikk i 2020. Hun er en blid og serviceinnstilt person som du ofte møter i resepsjonen. Hun har bakgrunn som ambulansemedarbeider og takler derfor akuttsituasjoner med dyktighet og effektivitet. Hun har siden 2010 vært frivillig fosterhjem for dyrebeskyttelsen Norge Hedmark og ble i 2021 valgt inn som styremedlem. All erfaringen hun har fått i arbeidet for Dyrebeskyttelsen har gitt henne en egen evne til å håndtere syke og engstelige katter, noe vi stadig dra nytte av på klinikken. Cathrine har hatt en genuin interesse for dyr hele livet og hjemme har hun to katter og to hunder; Nova Scotia Duck Tolling Retrieveren Fixi som hun aktivt trener opp til jaktbruk, og blandingshunden Katie som nyter livet som pensjonist på gården hos Cathrine.