Forsikring

Sykdom og skade skjer som oftest uventet, og en god forsikring dekker som regel store deler av diagnostikk og behandling av ditt dyr. Det kan også være lurt å forsikre dyret i så ung alder som mulig, både med tanke på at unge dyr er mer utsatt for ulykker enn de eldre og fordi mange forsikringsselskap ofte har dette som klausul ved visse skader og sykdommer! Det kan også være vanskeligere og få forsikret dyret hvis den allerede har fått en diagnose før man søker om forsikring. Det kan lønne seg å undersøke hos flere selskaper for å finne den forsikringen som passer deg og ditt dyr best. Både økonomisk og hva du har behov for at en forsikring skal dekke.

Vi tilbyr direkteoppgjør med Agria, Gjensidige og Fremtind. Hvis vi skal ordne skadesaken med forsikringsselskapet for deg er prisen 300kr for oppgjør med Agria, og 495kr for oppgjør med Gjensidige og Fremtind. Det er viktig at klinikken får beskjed dersom du ønsker direkteoppgjør, og at et forsikringsnummer blir oppgitt når du møter til timen.

Har du et annet forsikringsselskap enn Agria, Gjensidige eller Fremtind eller du ønsker å ta forsikringssaken selv, må du betale hele kostnaden for undersøkelse og behandling av ditt dyr samme dag og selv kreve tilbakebetaling på det du har krav på fra forsikringsselskapet i etterkant. Vi sender i så fall kvittering og journal til deg på e-post uten ekstra kostnad så du får all dokumentasjonen du trenger til et forsikringsoppgjør.

Neste